Søren Kragh Andersen

Mads P Cykelrytter Indlæser Søren Kragh Andersen 2 minutter Videre Mattias Skjelmose

Søren Kragh Andersen er en dansk cykelrytter født i 1994 og er i dag en af Danmarks mest talentfulde og succesfulde ryttere. Han startede sin professionelle karriere i 2015 og har siden da kørt for hold som Team Sunweb og i dag for Team DSM.

Søren Kragh Andersen har opnået flere imponerende resultater i løbet af sin karriere, herunder etapesejre i nogle af de største løb i verden. En af hans mest bemærkelsesværdige præstationer kom i 2020 under Tour de France, hvor han vandt to etaper, inklusiv den prestigefyldte 19. etape, hvor han angreb og kørte alene over målstregen. Det var en af de mest imponerende præstationer fra en dansk cykelrytter i mange år.

Søren Kragh Andersen er også kendt for sin evne til at køre på enkeltstarter. Han har vundet flere individuelle tidskørsler i løb som Danmark Rundt, BinckBank Tour og Tour de Suisse. Hans tekniske evner og aerodynamiske form har gjort ham til en af de bedste enkeltstart-specialister i verden.

Udover hans evne til at vinde etaper og tidskørsler har Søren Kragh Andersen også været en vigtig hjælperytter for holdkammeraterne på Team DSM. Han har arbejdet som en trofast og dedikeret holdspiller og har hjulpet holdet med at opnå succes i nogle af de største løb i verden.

Søren Kragh Andersen har også været en vigtig repræsentant for Danmark i internationale mesterskaber. Han har deltaget i både VM i cykling og OL i Rio i 2016, hvor han var en del af det danske hold, der vandt bronze i holdforfølgelsesløbet.

Som en del af Team DSM fortsætter Søren Kragh Andersen med at vise sit talent og potentiale som en af de bedste ryttere i verden. Han er en stærk rytter med et imponerende teknisk færdighedsniveau og en dedikeret holdspiller, der har hjulpet holdet med at opnå succes i nogle af de største løb i verden.

Alt i alt er Søren Kragh Andersen en talentfuld og dedikeret cykelrytter, der har opnået imponerende resultater i løbet af sin karriere. Han er en af Danmarks bedste ryttere og fortsætter med at imponere og inspirere både sine holdkammerater og cykelfans verden over.