TwelveSixteen er et dansk livsstils mode cykelmærke, der blev lanceret i maj 2017. som i dag sælges i stort set hele Europa.  Twelvesixteen.dk er en moderne og ren kollektion, som afspejler passion for sport, outdoor og cykelinnovation og med fokus på mode.

Twelvesixteen Insta account 

Twelvesixteen Facebook

Navnet 12.16 /Twelvesixteen kommer fra en gammel rekord som Brian Holm satte tilbage i 1982, de 10 km kørte han dengang på en stålramme, med aluhjul😀, på vejene omkring Amager i 1982. 

Twelvesixteen.dk har stort fokus på både performance og top kvalitet i vores produkter. Vi bruger den nyeste teknologi i vores tøj og anvender udelukkende de bedste materialer. Dette kombineret med de nyeste teknologier i fremstillingsprocessen giver vores produkter en funktionalitet og komfort som giver en fantastisk cykeloplevelse. Det er naturligvis også vigtigt at se fremragende ud.😀
Vi stræber konstant efter at forbedre vores tøj, og sikrer, at det opfylder de højtydende krav til moderne cykling, samtidig med at det leverer maksimal komfort. Vi har lavet flere forbedringer af vores 2022 sommertrøjer. Det vigtigste er de materialer, der bruges til de langærmede trøjer til moderat vejr, som er blevet fuldstændig opgraderet. Derudover er vores udvalg af cykelbukser blevet opgraderet med flere varianter. 

Vores Twelvesixteen cykeltøj er designet med et nordisk minimalistisk touch. Cykeltøjet er designet til at opfylde kravene til højtydende cykeltøj. Det ekstremt lette og åndbare stof, som er konstrueret i en aerodynamisk pasform for at reducere luftmodstand.
Resultatet af test og aktivt samarbejde med  teams og rytter, samt de ypperste materialer sikrer top funktionalitet. Et nyt og omhyggeligt udformet snit giver bedre aerodynamik og sikrer maksimal komfort under kørsel. Vores cykelbukser er blevet opgraderet, hvor vi nu har flere forskellige modeller og med forskellige typer puder.
Alle kunder er vigtige for os. Uanset om du er en aktuel stjerne i verdensklasse, eller du for nylig er begyndt i cykelsporten.
Vi sætter en stor ære i,  at alle skal have en god oplevelse med vores produkter.

Har vi en holdning til miljø? Vores holdning er, at hvis du kan passe på miljøet, syntes vi, du skal
.
Vi vil naturligvis altid sørge for, at produkterne er af den kvalitet, vi sætter som standard for Twelvesixteen. Det vil vi aldrig gå på kompromis med.
Derudover håber vi, at du har bemærket, at de fleste af vores afslappede produkter indeholder organiske- eller genbrugsmaterialer. Dette vil vi have mere fokus på i fremtiden. Vores holdning er, at hvis du kan passe på miljøet, skal du gøre det.

 

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE OVER 799DKK

Hos Twelve.Sixteen er du altid sikret hurtig fragt og gratis fragt ved ALLE ordre over 799DKK

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig og få opdateringer, adgang til eksklusive tilbud og meget mere. Samt få 10% på din første order!