HANDELSBETINGELSER

Handels- og leveringsbetingelser

Firmainformationer 

Twelve.Sixteen
Danmark
Email. twelvesixteen.kundeservice@gmail.com

Ombytning /retur - Brug dette link: https://twelvesixteen.returporto.dk

CVR-nr. 40425357

Bank. Handelsbank, reg. 6486 account 0002010531

Swift: HANDDKK    IBAN: DK1564860002010531

Ansvar

Handel på twelvesixteen.eu kan kun finde sted, hvis du erklærer dig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel på twelvesixteen.cc. For at handle på twelvesixteen.eu skal du være fyldt 18 år. Twelve.Sixteen, herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere, at twelvesixteen.eu til enhver tid vil være fejlfri og i fuld funktion. Twelve.Sixteen kan ikke drages til ansvar for problemer, der er afstedkommet ved brug af twelvesixteen.eu, f.eks. problemer med Internet-forbindelse eller opkobling eller anvendelse af ikke tidssvarende computere eller programmer. Twelve.Sixteen kan ikke drages til ansvar for problemer som forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af email eller downloads. Twelve.Sixteen tager forbehold for enhver form for fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og upload på twelvesixteen.eu Twelve.Sixteen er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

Ordrebekræftelse og betaling. Når vi har registreret din ordre og betalingsoplysninger, modtager du kort tid efter en email med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. Betalingen kan ske med Dankort, VISA, VISA/Dankort, VISA/Electron, JCB, Eurocard, Maestro og Mastercard. Ved betaling med kort vil din ordre blive tillagt et gebyr der svarer til Twelve.Sixteens ‘s omkostning til PBS for håndtering af betalingen. Betaling bliver først trukket fra dit kort, når varerne afsendes.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Levering

Leveringstiden er normalt fra 2 til 3 hverdage. Levering sker med GLS, fragtmand eller Post Danmark. Hvis der ingen er hjemme på modtageradressen vil GLS, DHL/postvæsenet anmelde pakken til afhentning på det lokale posthus. Twelve.Sixteen påtager sig intet ansvar for den ekstra ulejlighed du måtte have med evt. afhentning af varerne. Du er forpligtet til at kontrollere, at varen leveres i ubrudt emballage, og såfremt dette ikke er tilfældet, at foretage gennemsyn af det leverede sammen med postbudet. Såfremt der er mangler skal der klages til DHL/postvæsenet, hvorefter Twelve.Sixteen  hurtigst muligt vil erstatte eventuelle mangler. Endvidere er du forpligtet til at sikre dig, at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks – og senest inden 8 dage – at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til Twelve.Sixteen.dk på e-mail. Du kan ikke påberåbe dig erstatning for en forkert leveret vare såfremt varen er taget i brug. Forsendelsesudgift og porto Forsendelsesudgiften, incl. porto, afhænger af din ordres størrelse og vægt:- Ordrer på kr. 750.- kr eller mere, incl. moms, sendes fragtfrit i Danmark.

Faktura

Fakturaen modtager du sammen med varerne.

Returnering af varer / Fortrydelsesret:

Ved ombytning til anden størrelse sender 12.16 en returlabel.

Brug dette Link: https://twelvesixteen.returporto.dk

Vi ønsker, at vores kunder skal være tilfredse med deres køb på twelvesixteen.dk. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med den/de bestilte varer, kan du sende dem tilbage så vi modtager dem på vores lager senest 14 dage efter modtagelsen og få dine pengene tilbage. Hvis du vælger at returnere en vare, og årsagen til returneringen ikke er fejl begået af Twelve.Sixteen, står du selv for forsendelsesomkostningerne/returbehandling, du får en retur pakkelabel som dækker retur behandling pr ordre. du får den gennem vores returportal som koster 39.- kr. Hvis du returnerer en vare som følge af defekt eller anden reklamation, står twelvesixteen  for omkostningen ved at returnere varen til Twelve.Sixteen, mens Twelve.Sixteen betaler portoen for at sende den udbedrede eller nye vare tilbage til dig. Reklamationsvarer der ikke sendes franko til Twelve.Sixteen vil blive afvist. Brugte reklamationsvarer skal være rengjorte, og tøj skal være nyvasket ved returnering til Twelve.Sixteen. Ikke rengjorte varer vil blive afvist. Ønsker du at returnere en vare, kan du uden videre sende denne retur til Twelve.Sixteen. Du skal alene vedlægge en kopi af den originale faktura, så vi kan identificere din ordre og gerne notere det oprindelige ordrenummer på ydersiden af pakken. Jo hurtigere, vi kan identificere din returpakke, jo hurtigere kan vi tilbageføre ordren. Vi krediter til samme konto som købet er blevet lavet med. Betingelser for returnering  Produktet skal være intakt og i ubrugt stand, og al originalemballage skal vedlægges. Vi refunderer ikke brugte eller beskadigede varer.

Ved returnering af produkter skal de være i original emballage, og fremstår ny og ubrugte. Hvis returvarne ikke er i orginal embalge vil vi fratrække 25.- kr for oppakning pr produkt.

Returlabel/ordrebehandling koster 39 kr. vil bliver fra trukket ved kreditering pr ordre. 

Hvis vi er udsolgt af den størrelse du ønsker at ombytte til, vil du blive trukket returfragt. hvis du skulle ønske en anden model er det dog muligt.

https://twelvesixteen.returporto.dk

Returneringsfrist

Twelvesixteen skal have modtaget den på vores lager senest 14 dage efter modtagelsen. Alternativt skal kunde skriftligt (pr mail) og senest 8 dage fra varemodtagelse, oplyse Twelve.Sixteen, at du/I ønsker, at benytte omtalte returneringsret. I juleperioden forlænger vi fristen. Alle varer købt mellem den 15. November og den 31. december, skal dog være modtaget på vores lager inden 15. januar det efterfølgende år.

Returneringspolitik, inden du foretager et køb, af udsalgs- eller nedsatte varer. Generelt set kan butikker og forretningssteder have forskellige politikker for returnering og refusion af udsalgs- eller nedsatte varer. Det er almindeligt, at nedsatte varer ikke refunderes i kontanter, men at der i stedet udstedes et tilgodebevis.

Twelvesixteen udsteder et tilgodebevis hvilket giver kunden mulighed for at anvende dette beløb, de har brugt på de returnerede varer til nyt køb på Twelvesixteen`s shop - retur, dog minus returfragt på 39.-kr  

Forsendelsesudgifter ved returnering: Udgifterne ved returnering betales af dig, med mindre returneringen skyldes en fejl fra Twelve.Sixteen side. Refusion Du får varebeløbet retur, men de oprindelige forsendelsesudgifter bliver ikke refunderet. Beløbet krediteres det betalingskort/konto, som du anvendte ved købet.

Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, refunderer Twelve.Sixteen.dk selvfølgelig forsendelsesomkostningerne, både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen. Dette sker gennem vores returportal. Du bruger vores returportal og udfylder felterne. Brug pakkenummer og din mail, du udfylder felterne, med enkort beskrivelse af fejlen. Vi kreditere købet til samme konto som den er købt. Pakker sendt til Twelve.Sixteen pr. efterkrav vil blive nægtet modtagelse. Vi beder dig sende en mail til vores kundeservice og træffe aftale om, at varen returneres. Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer som dokumentation for, at du har returneret varen. Kreditperiode, betalingskort Så snart Twelve.Sixteen  har behandlet dine returvarer på vores lager, normalt 2-5 dage, tilbagebetaler vi beløbet til din bank eller betalingskortselskab, som derefter krediterer din konto. Bemærk at der i nogle tilfælde ved kreditering via kreditkort kan gå op til 14 hverdage, inden beløbet igen er disponibelt på din konto. Dette skyldes behandlingstid på vores lager, samt tilbage betaling gennem quickpay.

Farver og størrelser Vi kan ikke drages til ansvar for mindre forskelle i farver eller i størrelser på vores website. Sådanne forskelle bliver ikke betragtet som en Twelve.Sixteen fejl og vil ikke udløse refusion af omkostningerne, hverken i forbindelse med den oprindelige forsendelse eller tilbageleveringen.

Varespecifikationer

Twelve.Sixteen påtager sig intet ansvar for at mål og vægt stemmer overens med dine egne målinger. Den vægt og de mål etc., der opgives på webshoppen, er producenternes angivelser. Såfremt en vare på disse punkter ikke findes at leve op til forventningerne, gælder den almindelige 14 dages returret på vores lager. Sikkerhed ved køb: Det er sikkert at handle på twelvesixteen.dk Twelve.Sixteen  servere benytter en avanceret krypteringsteknologi, der hedder SSL (Secure Sockets Layer). Det betyder, at det kun er Twelve.Sixteen´s computere, der kan aflæse informationerne på dit betalingskort. Når vores sikkerhedsservere har modtaget informationerne fra dit betalingskort, bliver de sendt direkte videre til banken i krypteret form, og de vil aldrig blive gemt eller opbevaret hos Twelve.Sixteen. Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark. Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer. Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRE OVER 799DKK

Hos Twelve.Sixteen er du altid sikret hurtig fragt og gratis fragt ved ALLE ordre over 799DKK

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig og få opdateringer, adgang til eksklusive tilbud og meget mere. Samt få 10% på din første order!