Mattias Skjelmose

Mattias Skjelmose

Søren Kragh Andersen Indlæser Mattias Skjelmose 1 minut Videre Mathieu Van der Poel

Mattias Skjelmose Jensen er en dansk cykelrytter født i 2000, og han har allerede opnået bemærkelsesværdige resultater i sin karriere. Som du nævnte blev han nummer to ved junior Danmarksmesterskaberne i landevejscykling i 2017, og han fortsatte med at imponere i løbet af de næste sæsoner.

I 2018 opnåede Mattias Skjelmose Jensen flere topplaceringer i nogle af de største junior cykelløb i verden, herunder Fredsløbet og Paris-Roubaix. Han viste også sit talent som enkeltstart-specialist, da han vandt en enkeltstart i Tour du Pays de Vaud i Schweiz, efterfulgt af en stærk præstation i en normal landevejsetape samme dag. Han afsluttede derefter med at vinde det schweiziske junior etapeløb sammenlagt.

Mattias Skjelmose Jensen har fortsat med at imponere i sine senere år som cykelrytter, og han er en af Danmarks mest lovende unge talenter. Han er kendt for sin tekniske færdigheder og sin evne til at klare sig godt i forskellige typer cykelløb, herunder både enkeltstarter og etapeløb. Hans imponerende resultater som junior har gjort ham til en rytter, man skal holde øje med i fremtiden.