Mads P Cykelrytter

Mads P Cykelrytter

Mads Petersen er en dansk cykelrytter født i 1994. Han startede sin professionelle karriere i 2017 som en del af BHS-Almeborg Bornholm holdet og har siden da kørt for Team ColoQuick og nuværende Riwal Cycling Team.

Mads Petersen er en talentfuld cykelrytter, der har opnået flere imponerende resultater i løbet af sin karriere. Han vandt en etape i PostNord Danmark Rundt i 2017 og har også opnået flere top 10 placeringer i både Danmark Rundt og Tour de l'Avenir.

En af de mest bemærkelsesværdige præstationer fra Mads Petersen kom i 2020 under en etape i Tour de Hongrie. Her viste han sit potentiale som en stærk bjergrytter og klatrede op ad stejle stigninger med lethed for til sidst at vinde etapen og tage trøjen som konge af bjergene.

Mads Petersen har også deltaget i flere U23-mesterskaber, hvor han har været en stærk repræsentant for Danmark. I 2016 blev han nr. 10 i U23-linjeløbet ved Europamesterskaberne i cykling, og i 2017 blev han nr. 9 i U23-linjeløbet ved VM i cykling.

Som en del af Riwal Cycling Teamet har Mads Petersen fortsat med at vise sit talent og potentiale som en fremragende bjergrytter. Han har deltaget i flere internationale løb i både Europa og Asien og har vist en imponerende evne til at klatre og konkurrere i bjergterræn.

Udover hans cykelkarriere er Mads Petersen også kendt for sit engagement i velgørenhedsarbejde. Han har tidligere samarbejdet med velgørenhedsorganisationen Børnecancerfonden og har også doneret en del af sin løn til organisationen.

Alt i alt er Mads Petersen en talentfuld cykelrytter, der har opnået imponerende resultater i løbet af sin karriere og fortsætter med at vise sit potentiale som en fremragende bjergrytter. Med hans engagement i velgørenhedsarbejde viser han også, at han er en dedikeret atlet og en inspirerende person uden for cykelverdenen.