Mathieu Van der Poel

Mathieu Van der Poel

Mattias Skjelmose Indlæser Mathieu Van der Poel 2 minutter Videre New Jersey SKY PRO

Mathieu van der Poel er en hollandsk cykelrytter, der blev født den 19. januar 1995 i Kapellen, Belgien. Han er kendt for at være en af de mest talentfulde og alsidige cykelryttere i verden og har opnået bemærkelsesværdige resultater i forskellige discipliner, herunder landevejscykling, mountainbike og cykelcross.

Van der Poel kommer fra en familie af cykelryttere, og han startede sin karriere i cykelcross, hvor han opnåede stor succes. Han har vundet tre VM-titler i cykelcross og ni nationaltitler i Holland. Han er kendt for sin tekniske færdigheder og sin evne til at klare sig godt i de mest udfordrende forhold.

I 2019 besluttede van der Poel at udvide sit repertoire til landevejscykling, og han har allerede opnået imponerende resultater i denne disciplin. Han vandt blandt andet Amstel Gold Race i 2019 og sikrede sig en tredjeplads i Gent-Wevelgem samme år.

Van der Poel er også en dygtig mountainbiker og har vundet flere UCI World Cup-løb i denne disciplin. Han er kendt for sin modige og aggressiv racingstil, og hans evne til at tilpasse sig forskellige discipliner har gjort ham til en af de mest alsidige cykelryttere i verden.

Van der Poel er en yderst populær cykelrytter og en af de mest elskede i Holland. Han er kendt for sit ydmyge og beskedne væsen og sin passion for sporten. Med sin alsidighed og talent fortsætter han med at imponere i cykelverdenen og er en rytter, man skal holde øje med i fremtiden.

Twelvesixteen.dk