Test af Twelvesixteen

Test af Twelvesixteen

Top 5 Cykelbukser Indlæser Test af Twelvesixteen 3 minutter Videre Test af Twelvesixteen

Vi er hos TwelveSixteen begejstrede for at kunne fortælle, at bloggen af frilufts- og cykeleksperter hos Friluftsfreak.dk, har testet en lang række af vores produkter. Friluftsfreak har gennem en længere periode været ude at teste både cykelbukser, cykeljakke, cykelvest, strømper og mere til på de danske cykelstier med gravel cykel.

 

Friluftsfreak.dk udtaler blandt andet følgende om vores Cykelvest Unik Microfiber: ” Vesten er ekstremt behagelig at have på, sidder godt til på kroppen og så synes vi hos Friluftsfreak, at den er lavet i et cool design og flot farve.” og mener samtidig, at en cykelvest bør være en essentiel del i din garderobe af cykeltøj.

 

Den danske blog, Friluftsfreak, er kendt for at teste mange produkter, når der tales outdoor brug, uanset om det er til cykling, vandring eller ren fritid – og ovenikøbet fra store mærker som Trangia, Stanley, Lifestraw, RevolutionRace og flere til. Derfor er vi også særligt glade for, at de har brugt tid, energi og ressourcer på at teste vores danske cykeltøjsmærke – og samtidig den behagelige respons og gode kritik, som vi har fået på deres test af vores cykeltøj.

https://www.friluftsfreak.dk 

  

Faktisk er en hel del af de produkter, som Friluftsfreak har haft i hænderne strøget  direkte på førstepladsen i flere af deres ’bedst i test’ artikler, som de laver af de produkter, som de løbende tester. Det er vi hos TwelveSixteen meget beæret over.

 

Vi er i høj grad kendte for vores SKY Pro Bib cykelbukser, som er en af vores all-time bedst sælgende produkter hos TwelveSixteen og det er trods alt heller ikke uden grund. De ser godt ud, sidder godt og har en ekstremt behagelig pude, som giver masser af komfort, når du giver den gas på din cykel, uanset om det er i  Danmark eller udland. 

 

Det lader til at onlinemagasinet, Friluftsfreak, også har bidt mærke i, hvad vores cykelbukser kan og det er vi naturligvis glade for, da det er et produkt, vi stort set udelukkende har fået positiv respons på.

 

”Der er mange gode grunde til, at du skal vælge disse SKY Pro Bib cykelbukser fra TwelveSixteen! Blandt de faktorer som jeg lægger allermest vægt på er, at de byder på ekstremt meget komfort og en god solid cykelpude, der er behagelig både på korte og lange ture.” (citat: Friluftsfreak.dk).

 

Vores Sky Pro cykelbukser er fremstillet i genanvendte materialer, så du kan have dem på med god ro i maven. Derudover kommer de i et hav af forskellige farver til både herrer og damer, hvorfor der med garanti også findes en model, som passer perfekt til dig.

 

Vi er glade for, at den danske blog, Friluftsfreak.dk, har testet vores cykeltøj og samtidig kommer med ris og ros til, hvad der gør vores produkter gode og hvor vi kan forbedre os som producent og mærke inden for cykeltøj.