Test af cykelhandsker

Test af cykelhandsker

Test-oversigt: Bedste vinter cykelhandsker i test

Test- Varme cykelhandsker til vinter 2022 _ De bedste vinter cykelhandsker, tykke cykelhandsker, cykling vinter, cykling i koldt vejr, cykelhandsker til vinter

De bedste cykelhandsker giver dig den rette komfort og beskytter dig mod hudafskrabninger og skræmmer på håndfladen i tilfælde af styrt. Og de bedste vinter cykelhandsker varmer dine hænder, når temperaturen falder. I vores cykelhandsker test gør vi dig klogere på hvad du skal være opmærksom på inden at du køber cykelhandsker til at varme dine hænder om vinteren.

At cykle udendøre om vinteren i Danmark bliver koldt. Uanset hvor varm resten af din krop er, hvis først dine hænder bliver for kolde, er det meget svært at fortsætte med at nyde din tur. At få et par af de bedste vintercykelhandsker til at holde fingrene i funktion, vil gøre en verden til forskel i de kolde vintermåneder.

Dine hænder er afgørende for at kontrollere din cykel, og de er også den første kropsdel, der rammer vinden, når du cykler, så det er afgørende at holde dem varme for at forblive sikker og behagelig på cyklen. 

MereSport's Valg til Vinter

GripGrab Waterproff

MereSport's Anbefaling

TwelveSixteen cykelhandsker, bedste cykelhandsker, bedst til prisen
TwelveSixteen hansker

MereSport's Premium Valg

Giro Proof 100

At holde sig varm på en cykeltur i koldt vejr kan ofte føles som en kamp i modvind, balancerende varme og manglende åndbarhed – Især om vinteren. 

Hænderne er et af de mest udsatte steder, og mange oplever, at de fryser fingere når de cykler i de kolde måneder, og det kan være ganske ubehageligt – især på de længere ture. Kolde fingre kan spolere en god tur i skoven eller på landevejen. Gode vinterhandsker udemærker sig ved, at de er  vand- og vindtætte og holder kulden ude. Samtidig skal de være åndbare, så dine hænder ikke bliver fugtige og klamme inde i handsken.

Du kan beslutte at bare køre i et par almindelige vinterhandsker, når det bliver koldt, men du vil opdage, at de mangler flere cykelspecifikke detaljer. I modsætning til f.eks. skihandsker kan de bedste vintercykelhandsker ikke afhænge af supertyk polstring, fordi vi skal bevare følsomheden, så bremser, skiftere eller andre elektroniske landevejscykelgrupper kan betjenes effektivt.

De bedste vinter cykelhandsker kan forvandle din tur, da dine hænder er udsat for den kolde vind, regn, sne. Derfor er det afgørende at finde de bedste cykelhandsker med det rigtige niveau af isolering, eks. vind- og vandtætte cykelhandsker uden at gå på kompromis med åndbarhed og fingerfærdighed imens du cykler.

Udvalget af cykelhandsker er bredt og cykelhandsker findes i særlig kvalitet, specifikt for forskellige formål og udviklet i materialer som er egnet til forskelligt vejr. Vinter cykelhandsker er lavet i mere kraftigt og varmt materiale, der skal være vind- og vandtæt.

Uanset om du dyrker landevejscykling udendøre om vinteren eller cykler til og fra arbejdet året rundt, så vil du have glæde af en bedste vinter cykelhandsker. Ligesom at eje en af de bedste cykeljakker, så vil du opleve, at når du først har foretaget investeringen i og købt de bedste cykelhandsker, så vil du undre dig over, hvordan du overlevede så længe uden et par perfekte håndvarmere.

MereSport.dk's Anbefaling - Bedste cykelhandsker til prisen

TwelveSixteen Cykel Hansker

 

  • Unikt tilbud ved køb over 600 kr: Brug koden MERESPORT og spar 15 %
  • Trustpilot rating på 4,8 ud af 5, og 1-3 dages levering

 

GÅ TIL FORHANDLER

MereSport.dk Anbefaler​ - Bedste vinter cykelhandsker