Probably The best bibs

Probably The best bibs

Mads P Giro d Italia Indlæser Probably The best bibs 2 minutter Videre Blitx Cykelbriller tilbud

Twelvesixteen Bibs er uden tvivl en af de bedste bibs på markedet. De er udviklet med fokus på både komfort og funktionalitet og er det klare førstevalg til både korte og lange cykelture. Med deres lette materiale og stilrene design kan du nyde turen uden at tænke over, at du har bibsene på.

Det helt særlige ved  vores Bibs er vores Endurance-pude, som er produceret af én af verdens førende producenter og er lavet med den nyeste teknologi. Puden giver dig den bedst mulige beskyttelse og komfort under dine cykelture, uanset om det er en kort eller lang tur. Goffrato Bibs er også nemme at tilpasse til din krop, da de har justerbare seler og lynlås i fronten.

Twelvesixteen.dk

Vi har også tænkt på praktisk opbevaring, da der er en smart lomme på ryggen, hvor du kan opbevare kreditkort eller mobil. Alle logoer på bibsene er indfarvet i stoffet, så de ikke skaller af eller falmer over tid.

Twelvesixteen Bibs er det perfekte valg til den krævende cykelrytter, der stiller store krav til både kvalitet og komfort. Vi er stolte af at have skabt en bib, der vil gøre din cykeltur endnu bedre og mere behagelig. Bestil dine Bibs i dag og oplev selv den ubeskrivelige følelse af letthed og komfort på cyklen.

https://twelvesixteen.dk/products/bib-black