Gravrl Film

Gravrl Film

Den Gale Slagter Indlæser Gravrl Film 2 minutter Videre BLACK MONTH
https://www.instagram.com/p/Cys6l9IMjMH/

En foto- og filmdag er ikke bare en simpel begivenhed; den er en omhyggeligt koordineret Bag kameraerne er der en verden af forberedelse og overvejelser, der går forud for hvert skud og hvert sekund på skærmen.

https://www.facebook.com/12.16.twelve.sixteen/videos/646431300932517 

Først og fremmest skal der bookes en dygtig fotograf. Men det er kun begyndelsen. Der skal træffes valg om tøj, farver og størrelser, der komplementerer de forskellige personligheder på billederne. Dette er en kunst i sig selv, da hvert valg skal bidrage til at formidle det ønskede udtryk.

https://twelvesixteen.dk

Valg af ryttere er også afgørende. De skal passe godt sammen både aldersmæssigt og som personligheder. Det er vigtigt, at de har erfaring som cykelryttere, så de kan forblive afslappede og komfortable under optagelserne, selv når gives gas på grusvejene.

At filme på steder, hvor biler og køretøjer ikke kan komme/ må køre, kan være en udfordring. Her blev en budcykel med  fotograf foran brugt til at indfange de ønskede nærbilleder. Dette kræver råstyrke og dygtighed fra cykelbuddet, da han skulle manøvrere 70-75 ekstra kilo. Ekstra vægt på grusveje for at følge de toptrænede ryttere. Det er en præstation, der fortjener stor respekt.

Derudover blev der brugt en drone til optagelserne. Selvom det gik godt for det meste, havde udfordringerne også deres øjeblikke. En højspændingslednin, hvilket førte til en uheldig afslutning på dronens rejse. Og selvfølgelig blev der også filmet fra sidelinjen for at indfange de øjeblikke, som ingen andre vinkler kunne fange.

/Users/sorenkoch/Downloads/10.08.2023 - 12.16 video/10.08.2023 - 12.16 første udgave done 4K.movRuten, hvor optagelserne foregik, blev omhyggeligt planlagt i True skov for at skabe den rette stemning og oplevelse, der skulle afspejle twelvesixteen-brandet. Vejret spillede en afgørende rolle denne dag med høj sol og vindstille forhold, hvilket ikke altid er en selvfølge i det uforudsigelige danske klima. Det var en dag, hvor alt gik op i en højere enhed, og resultatet var et fantastisk billede og film, der formidlede den ønskede stemning og æstetik til fulde.