12.16 Saturday Ride den 13 Maj LØRDAG KLOKKEN 09.30

12.16 Saturday Ride den 13 Maj LØRDAG KLOKKEN 09.30

Energi Noutron kun med naturlige ingredienser. Indlæser 12.16 Saturday Ride den 13 Maj LØRDAG KLOKKEN 09.30 4 minutter Videre 12.16 om Forårsklassikerne
Hjørnet af Frederiksborgvej og Kollekollevej
Offentligt Alle både på og uden for Facebook
12.16 og 12.16 Cycling Team inviterer til 12.16 Saturday Ride, hvor der bliver rig mulighed for at få luftet højprofilerne i et uformelt cykelfællesskab med fart over feltet.
Hvad er nu det for noget?
12.16 Saturday Ride er et nyt initiativ i og omkring København målrettet raceorienterede cykelmotionister i alle aldre og af alle køn med hang til både fart og fællesskab. Samme koncept som vores onsdagsture… bare om lørdagen.
Hvordan adskiller 12.16 Wednesday Ride og 12.16 Saturday Ride sig fra mange af de andre muligheder for social rides, der eksisterer i det storkøbenhavnske cykelmiljø?
Vi ønsker at skabe et helt uformelt cykelfællesskab bygget op omkring glæden ved at give den gas og køre lidt ræs sammen med ligesindede. Mange af jer har en masse power i stængerne, men ender måske lidt for ofte med at træne alene eller med den samme gruppe… kom og vær med! Planen er, at vi på vores onsdagsture og om lørdagen med tiden vil prøve at få flere forskellige mødesteder i spil ud fra en ambition om at dække så bredt som muligt.
Koncept: Vi kører i samlet trop i roligt snakketempo fra mødestedet og ud til dagens rundstrækning, der typisk vil foregå på afsidesliggende landeveje. Vi triller en opvarmningsomgang, så alle kender ruten, inden vi skruer tempoet i vejret, giver løbet frit og kører ’nogle runder a la cykelløb’. Vi puster ud, siger tak for i dag… og cykler glade og trætte hjem.
Det lyder jo vildt spændende, men er det mon noget for mig?
Ja, hvis du har en funktionsduelig racercykel, et nogenlunde lokalkendskab og selv kan klare en evt. punktering, hvis uheldet skulle være ude. Vi venter nemlig som udgangspunkt ikke ved punkteringer og lignende defekter, men du har rig mulighed for at loope med ind igen, når du er klar.
https://twelvesixteen.dk
Jeg har aldrig kørt i et felt før… er det et problem?
Ja, nu ved vi jo ikke på forhånd, hvor mange der tilmelder sig fra gang til gang… men af hensyn til sikkerheden i gruppen ser vi meget gerne, at du ved, hvordan du holder din linje i en spurt, giver advarsler ved huller i vejen etc. Vil du først over ’stregen’, kræver det nok en anstændig forårsform. Ellers er dit niveau underordnet. Vi samler op, når vi har kørt runder. Og du er velkommen til at køre det antal omgange, der på dagen er tid og lyst til.
Koster det mig noget at køre med?
Nej, ikke andet end vind på snuden, drypsved i øjnene og måske lidt sommerfugle i maven.
Hvor skal jeg helt præcist køre hen, hvis jeg vil deltage i 12.16 Saturday Ride?
Find hjørnet af Frederiksborgvej og Kollekollevej (lige uden for Værløse). Stå gerne klar kl. 9.30 – også selvom de sidste nok lige får et par minutter ekstra til at nå frem. Efter en kort ’velkommen til… nogen spørgsmål?’ er der afgang.
Hvor kan jeg finde den vigtige pligttekst, der plejer at være ved den slags arrangementer?
Kommer her! Færdselsreglerne skal til enhver tid overholdes. Al deltagelse sker på eget ansvar. Pas på jer selv og hinanden.
Mangler der ikke stadig lidt praktisk?
Jo. Hvis nødvendigt opdeler vi os i grupper ud fra niveau og lyst.
Dagens rute/rundstrækning: Søsum Runden (1+8)
https://www.strava.com/routes/3083406527676207492
Tilmelding: Tryk ’Deltager’.
Evt. spørgsmål: Send en besked til Mikkel Bording
Tag gerne din cykelmakker med. Vi glæder os til at se jer.
Vel mødt!
Mvh. 12.16 Cycling Team
https://twelvesixteen.dk
Se mindre