12.16 Cycling Team inviterer til 12.16 Wednesday Ride 3. Maj

12.16 Cycling Team inviterer til 12.16 Wednesday Ride 3. Maj

PROBABLY THE BEST BIBS Indlæser 12.16 Cycling Team inviterer til 12.16 Wednesday Ride 3. Maj 4 minutter Videre PROBABLY THE BEST BIBS
Hjørnet af Frederiksborgvej og Kollekollevej
Offentligt Alle både på og uden for Facebook
12.16 og 12.16 Cycling Team inviterer til 12.16 Wednesday Ride, hvor der bliver rig mulighed for at få luftet højprofilerne i et uformelt cykelfælleskab med fart over feltet.
Hvad er nu det for noget?
12.16 Wednesday Ride er et nyt initiativ i og omkring København målrettet raceorienterede cykelmotionister i alle aldre og af alle køn med hang til både fart og fællesskab.
Hvordan adskiller 12.16 Wednesday Ride sig fra mange af de andre muligheder for social rides, der eksisterer i det storkøbenhavnske cykelmiljø?
Vi har ikke opfundet hverken den dybe tallerken eller hjulet. Men planen er, at vi på vores onsdagsture med tiden vil prøve at få flere forskellige mødesteder i spil ud fra en ambition om at ’dække så bredt som muligt’. Koncept: Vi kører i samlet trop i roligt snakketempo fra mødestedet og ud til dagens rundstrækning, der typisk vil foregå på afsidesliggende landeveje. Vi triller en opvarmningsomgang, så alle kender ruten, inden vi skruer tempoet i vejret, giver løbet frit og kører ’nogle runder a la cykelløb’. Vi puster ud, siger tak for i dag… og cykler glade og trætte hjem.
Det lyder jo vildt spændende, men er det mon noget for mig?
Ja, hvis du har en funktionsduelig racercykel, et nogenlunde lokalkendskab og selv kan klare en evt. punktering, hvis uheldet skulle være ude. Vi venter nemlig som udgangspunkt ikke ved punkteringer og lignende defekter.
Jeg har aldrig kørt i et felt før… er det et problem?
Ja, nu ved vi jo ikke på forhånd, hvor mange der kommer fra gang til gang… men af hensyn til sikkerheden i gruppen ser vi meget gerne, at du ved, hvordan du holder din linje i en spurt, giver advarsler ved huller i vejen etc. Vil du først over ’stregen’, kræver det nok en anstændig forårsform. Ellers er dit niveau underordnet. Vi samler op, når vi har kørt runder. Og du er velkommen til at køre det antal omgange, der på dagen er tid og lyst til.
Koster det mig noget at køre med?
Nej, ikke andet end vind på snuden, drypsved i øjnene og måske lidt sommerfugle i maven.
Hvor skal jeg helt præcist køre hen, hvis jeg vil deltage i 12.16 Wednesday Ride?
Find hjørnet af Frederiksborgvej og Kollekollevej (lige uden for Værløse). Stå gerne klar kl. 17.30 – også selvom de sidste nok lige får et par minutter ekstra til at nå frem. Efter en kort ’velkommen til… nogen spørgsmål?’ er der afgang.
Hmm, jeg er stadig lidt i tvivl… kan I ikke bare her i starten lokke med lidt accessoires?
Jo, så skidt da. Vi skal nok give Mikkel Bording et par håndfulde 12.16-kasketter med i lommen… altså ét stk. gratis cykelkasket til hver af de ti første, der både tilmelder sig og møder op!
Hvor kan jeg finde den vigtige pligttekst, der plejer at være ved den slags arrangementer?
Kommer her! Færdselsreglerne skal til enhver tid overholdes. Al deltagelse sker på eget ansvar. Pas på jer selv og hinanden.
Mangler der ikke stadig lidt praktisk?
Jo. Hvis nødvendigt opdeler vi os i grupper ud fra niveau og lyst.
Dagens rute/rundstrækning: Søsum Runden (1+8)
https://www.strava.com/routes/3083406527676207492
Tilmelding: Tryk ’Deltager’.
Evt. spørgsmål: Send en besked til Mikkel Bording
Tag gerne din cykelmakker med. Vi glæder os til at se jer.
Vel mødt!
Mvh. 12.16 Cycling Team
Se mindre